Més de 30 anys formant professionals en el sector

Què és el TTE?

El Taller de Tecnologia de l’Espectacle (TTE) és el primer centre de formació per a tècnics de l’espectacle en viu de l’estat espanyol. Compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet i la col·laboració d’empreses del sector. Eventualment, rep ajuda d’altres institucions públiques per a la realització d’activitats relacionades amb la formació o per altres activitats culturals.

El tte imparteix cursos de formació inicial per a tècnics de l’espectacle, cursos de reciclatge i formació contínua, en relació directa amb les empreses i associacions professionals, responent a les necessitats de formació que requereix el mercat.

Al marge del vessant pedagògic des de la direcció del tte, es porta a terme tasques d’assessorament tècnic i col·laboració en produccions i altres activitats del món de l’espectacle per a empreses i organitzacions públiques i privades.

CURSOS DE FORMACIÓ 2023 – 2024

INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ: des del 4 de setembre fins al 6 d’octubre de 2023

C.C. La Bòbila – Plaza de la Bòbila nº 1 – L’Hospitalet

E-mail: tte@tte-bcn.cat.  Tel.:  623 295 169

REGIDORIA D’ESCENA

Aquest és el curs de 152/160 h que realitzem al TTE amb el programa propi.

És el curs on es van formar molts regidores i regidors que actualment treballen en la professió i que poden donar fe de la seva formació que els hi va obrir moltes possibilitats de treball. Va ser el primer curs de l’Estat i, per tant, gaudeix des del començament del reconeixement dins la professió.

Inici del curs: 24-10-2023

Inscripció: del 4 de setembre al 6 d’Octubre de 2023

Dies i hores: Dimarts i dijous de 10 h a 14 h.

Preu i descomptes

Preu General: 1.200 €

Descomptes:

  • Tteros / Tteras: 900€
  • Socis/es de altres associacions professionals 1.000€
  • Residents de l’Hospitalet: 1.000€

Informació d'inscripció

Per a inscriure s’ha de demanar hora per a una entrevista personal al 670296797, o al 632 295 169 o a tte@tte-bcn.cat. Es demanarà currículum i fotografia actualitzada.

Al moment d’acceptar la candidatura, s’ha de pagar el 50% del total de la matrícula, aquest import no es retornarà si l’alumne decideix no realitzar el curs una vegada assignada la seva plaça. El 50% restant es pagarà abans de començar el curs.

Nota: Pels interessats al CURS DE PRODUCCIÓ DE L’ESPECTACLE EN VIU I AUDIO-VISUAL 60 h. Per fer aquest curs, tots els alumnes de l’últim curs de regidoria tenen prioritat. Així com els alumnes que vulguin compaginar el seu curs de regidoria 22/23 amb aquest.

PRODUCCIÓ DE L’ESPECTACLE EN VIU, AUDIO-VISUAL I ARTS VISUALS.

Una persona que vol treballar en producció, actualment ha d’estar preparada per assolir qualsevol lloc de treball dins del camp de la producció, més enllà del gustos personals o la pre disponibilitat de cada persona per l’especialitat. Avui tots els sectors estan lligats, un espectacle de teatre, un acte o convenció toca tots els pals, una producció de TV o Cinema està moltes vegades lligada a altres tipus d’esdeveniments. Es productors treballaran tan en el camp privat com el institucional. Però les eines son comuns, amb els matisos que els productors especialitzats us podran posar al vostre abast.

Inici del curs: 04-03-2024

Inscripció: Reserva de places a partir del 04/09/2023. Les reserves fetes abans del 22/12/2023 tindran un important descompte, veure a l’apartat de preus i descomptes.

Dies i hores: Dilluns i dimecres de 10h a 14h. Amb possibilitat que el dia de pràctiques en plató pugui ser diferent segons la disponibilitat de l’equipament.

Preu i descomptes

Preu: 600.-€ –

Tteros/tteras: 450.-€

Residents en l’Hospitalet y membres d’altres associacions professionals: 550€

Descomptes per reserva de matrícula abans del 22/12/2023: 100€ – preu final: 500€

Informació d'inscripció

Al moment de tenir 10 alumnes que formalitzin la inscripció es tanca el curs per a donar començament. Encara que de cap manera es començarà amb menys alumnes.

Al moment d’acceptar la candidatura, s’ha de pagar el 50% del total de la matricula, aquest import no es retornarà si el/la alumne/a decideix no realitzar el curs una vegada assignada la seva plaça. El 50% restant es pagarà abans de començar el curs

Requisits

1) Entrevista personal, demanar cita al telèfon 670 296 797 o 632 295 169 per e-correu a tte@tte-bcn.cat .

2) Currículum.

3) Foto carnet.

4) Pagament del 50% del curs per a reservar la plaça, el 50% restant es pagarà abans de començar el curs.

 En el moment d’acceptar la candidatura, s’ha de pagar el 50% del total de la matrícula, aquest import no es retornarà si el/la alumne/a decideix no realitzar el curs una vegada assignada la seva plaça. El 50% restant es pagarà abans de començar el curs.

EN PREPARACI:

NOU CURS de MAQUINISTA D’ESCENARI I CONSTRUCTOR D’ESCENOGRAFIES.

Aquest curs es realitzarà amb el suport i conjuntament amb una empresa del sector amb un programa propi del TTE. Aplicarem el nostre sistema de ensenyament comprovat per les desenes de “maquinistes” formats al TTE que avui treballen en teatres arreu de Catalunya i a tot l’Estat. (Gran teatre del Liceu, TNC, teatres del Grup Focus, Poliorama, Teatre Joventut de l’Hospitalet, Cabalgata de reis de Barcelona i d’altres esdeveniments arreu del món, Teatre auditori de Sant Cugat, de Granollers, Auditori de Girona, A Madrid amb diverses productores i al teatro la Maestranza de Sevilla, teatro Municipal de Cádiz i diverses companyies de teatre, també a teatres de l’exterior com a Buenos Aires al Teatro Nacional Cervantes, a la òpera de Franckfurt, en teatres de Montreal i Toronto, etc.)

Els nostres professors son Maquinistes i constructors d’escenografies en actiu y les classes es realitzaran a teatres i tallers propis de la empresa que organitzem conjuntament i d’altres que estem en converses per la seva incorporació al projecte, son teatres i empreses que ja van col·laborar amb el TTE i que són potencials llocs de treball.

Les places seran limitades, ja que a la fi del curs els/les que hagin superat les avaluacions corresponents s’incorporaran a les empreses del sector, previ acord entre les empreses i el treballador.

 

Condicions:

Formació mínima: ESO. Es valorarà la formació en FP de especialitats com soldadura, fusteria, electricitat, belles arts, Experiència en muntatges d’escenaris i estands, etc.

Altres idiomes a més del Català i el Castellà.

INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ: A partir del 4 de setembre de 2023

 

 

Inscripció

On estem

TTE – Centre Cultural La Bòbila

Pça. de la Bòbila, 1
08906 L’Hospitalet

(34) 623 295 169

TTE

– Copyrights ©2022: TTE  – Desarrollo Chabela.es