web analytics

Taller de Tecnología del Espectáculo

PRODUCCIÓ DE L’ESPECTACLE EN VIU II

By on Ago 3, 2018 in Formació | 0 comments

PRODUCCIÓ DE L’ESPECTACLE EN VIU II

Inici 4 de Febrer de 2019

Dia i horari: Dilluns de 10hs. a 14hs.

Durada: 20 hs. Inici el 04.02.2019

Objectiu: Que els qui participin en aquest curs, persones interessades en la producció d’un espectacle en viu adquireixen coneixements avançats per a treballar en una producció, professional o amateur. Teatre, Dansa, Concerts, Esdeveniments, etc.

La metodologia, permetrà realitzar i preparar treballs pràctics. A mes del professor participaran professionals de la producció per donar una visió real de les produccions en diversos tipus d’empreses. També és un objectiu,  possibilitar que persones que estan treballant o no en el sector puguin participar del curs sense dificultats de temps. Per aquest motiu es que la planificació de les 20hs. es farà en cinc sessions de 4hs. cada una.

Dirigit a: Directors/es, coreògrafs/es, tècnics/ques de l’espectacle en totes les seves branques( regidoria, il·luminació, so, maquinària, audiovisuals, etc) gestors d’espais o de companyies i a tota persona que vol saber com es produeix un espectacle en viu. Per fer aquest curs se convenient haver realitzat el curs Producció I del tte.

Profesor: Ricard Pedreira (Productor, Director d’escena)

Preu del curs: General 250€- Socis ATCAT, AADPC, Assoc. de Dansa de Cat. Assoc de Circ de Catalunya 200 €,  – TTEROS/AS 150€ (Els residents a l’Hospitalet tenen el mateix preu que els tteros/es.

El número de alumnes per curs és de 15. El mínim per realitzar el curs 10.

Formulari d’inscripció

Post a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *