web analytics

Cursos 2017-2018

PRODUCCIÓ DE L’ESPECTACLE EN VIU

PRODUCCIÓ DE L’ESPECTACLE EN VIU I Inici del curs 15 d’Octubre de 2018 Dia i horari: Dilluns de 10hs. a 12hs. Durada: 20 hs. Inici el 15.10.2018 finalitza 17.12.2018 Objectiu: Que els qui participin en aquest curs, persones interessades en la producció d’un espectacle en viu adquireixen coneixements bàsics per començar a treballar en una producció, professional o amateur. Teatre, Dansa, Concerts, Esdeveniments, etc. La metodologia, permetrà realitzar i preparar treballs pràctics d’una setmana a l’altre per assimilar millor els coneixements i possibilitar que persones que estan treballant o no en el sector puguin participar del curs sense dificultats de temps. Dirigit a: Directors/es, coreógrafs/es, tècnics/ques de l’espectacle en totes les seves branques( regidoria, il·luminació, so, maquinària, audiovisuals, etc) gestors d’espais o de companyies i a tota persona que vol saber com es produeix un espectacle en viu. Profesor: Ricard Pedreira (Productor, Director d’escena) Preu del curs: General 230€- Socis ATCAT, AADPC 185€,  – TTEROS/AS 140€ (Els residents a l’Hospitalet tenen el mateix preu que els tteros. El número de alumnes per curs és de 15. El mínim per realitzar el curs 10. Formulari...

més info

LLENGUATGE MUSICAL PER ALS PROFESSIONALS DE L’ESPECTACLE

LLENGUATGE MUSICAL PER ALS  PROFESSIONALS DE L’ESPECTACLE

Aquest és un curs per adquirir coneixements bàsics de Llenguatge musical dirigit a professionals del món de l’espectacle, amb o sense cap noció musical. La realització dels estudis permetrà als participants assolir la base necessària per poder-se defensar més còmodament i amb més criteri en musicals, concerts o en altres espectacles en què intervingui la música.

més info

Disseny d’il·luminació

Disseny d’il·luminació

Per les característiques i per la limitació d’hores aquest curs està dissenyat per a que participin con aprofitament: tècnics d’il·luminació, directors/es d’escena, coreógrafs/as, regidors/es actors i actrius, ballarins/es que tinguin com a mínim coneixements bàsics de les lluminàries utilitzades professionalment a l’espectacle (PC, Fresnel, rocket, retall, mòbils) ja que es partirà d’aquest coneixements.

més info

CAD

CURS DE DISSENY GRÀFIC ASSISTIT PER ORDINADOR (CAD) ORIENTAT A LES NECESSITATS DELS TÈCNICS D’ESPECTACLE Inici del curs: 16 d’Octubre 2018 Dies: dimarts i dijous de 10 a 14 hores Durada: 40 hores. Finalitza 20.11.2018 Professors:, Carles Valero Coordinació: Martín Curletto L’objectiu del curs és que en acabar l’alumne tingui els coneixements mínims per poder dibuixar: Plantes i alçats d’escenari amb la implementació de les escenografies. Plantes i alçats de plànols de il·luminació i de distribució d’equips de so. Esquemes unifilars de les instal·lacions. Introducció al dibuix en 3D i de perspectives. Tant el programari com el curs està orientat al dibuix tècnic, utilitzant eines compatibles amb tots els programes de CAD.  Preu del curs: General 270€ – Socis ATECAT i AADPC 210€ – TTEROS/ES 190€ Els residents a l’Hospitalet tenen el mateix descompte que els tteros. Informació i inscripció: TTE/CENTRE CULTURAL LA BÒBILA, PLAZA DE LA BÒBILA Nº 1- Dimarts i Dijous de 10,30 a 14 hs. Tel.: 93 5468945 o al 670296797 full-inscripcio-cad descarrega el...

més info

Regidoria d’Escena

Regidoria d’Escena

Objectius: Proporcionar a l’alumne les eines necessàries per desenvolupar la tasca de regidor d’escena en teatre, dansa, concerts i esdeveniments.

Dirigit: persones amb coneixements previs del món de l’espectacle.

més info