web analytics

Cursos 2017-2018

PRODUCCIÓ DE L’ESPECTACLE EN VIU

INTRODUCCIÓ A LA PRODUCCIÓ DE L’ESPECTACLE EN VIU Inici del curs 6 de febrer de 2018 Dia i horari: Dilluns de 10hs. a 12hs. Durada: 20 hs. Inici el 06.02.2018 finalitza 17.04.2018 Objectiu: Que els qui participin en aquest curs, persones interessades en la producció d’un espectacle en viu adquireixen coneixements bàsics per començar a treballar en una producció, professional o amateur. Teatre, Dansa, Concerts, Esdeveniments, etc. La metodologia, permetrà realitzar i preparar treballs pràctics d’una setmana a l’altre...

més info

LLENGUATGE MUSICAL PER ALS PROFESSIONALS DE L’ESPECTACLE

LLENGUATGE MUSICAL PER ALS  PROFESSIONALS DE L’ESPECTACLE

Aquest és un curs per adquirir coneixements bàsics de Llenguatge musical dirigit a professionals del món de l’espectacle, amb o sense cap noció musical. La realització dels estudis permetrà als participants assolir la base necessària per poder-se defensar més còmodament i amb més criteri en musicals, concerts o en altres espectacles en què intervingui la música.

més info

Disseny d’il·luminació

Disseny d’il·luminació

Per les característiques i per la limitació d’hores aquest curs està dissenyat per a que participin con aprofitament: tècnics d’il·luminació, directors/es d’escena, coreógrafs/as, regidors/es actors i actrius, ballarins/es que tinguin com a mínim coneixements bàsics de les lluminàries utilitzades professionalment a l’espectacle (PC, Fresnel, rocket, retall, mòbils) ja que es partirà d’aquest coneixements.

més info

CAD

CURS DE DISSENY GRÀFIC ASSISTIT PER ORDINADOR (CAD) ORIENTAT A LES NECESSITATS DELS TÈCNICS D’ESPECTACLE Inici del curs: 5 de març de 2018 Dies: dimarts i dijous de 10 a 14 hores Durada: 40 hores Professors:, Carles Valero Coordinació: Martín Curletto L’objectiu del curs és que en acabar l’alumne tingui els coneixements mínims per poder dibuixar: Plantes i alçats d’escenari amb la implementació de les escenografies. Plantes i alçats de plànols de il·luminació i de distribució d’equips de so. Esquemes unifilars de les instal·lacions....

més info

Regidoria d’Escena

Regidoria d’Escena

Objectius: Proporcionar a l’alumne les eines necessàries per desenvolupar la tasca de regidor d’escena en teatre, dansa, concerts i esdeveniments.

Dirigit: persones amb coneixements previs del món de l’espectacle.

més info